Vem var jag 1998?

Jag hittade en massa gamla arkiv-skivor som jag bränt på olika jobb i början av karriären. Jag hittar massor av roliga prylar, framför allt sköna bilder jag hade glömt att jag hade.
Jag hittade även en kort introduktion som jag skrev 1998, om vem jag är:

Vem är jag?

Henrik Löwenhamn, snart 24 år, född i Visby, uppvuxen i Ekeby, 2 mil utanför Visby.
Jag spelar basket på hyfsad nivå och lyssnar mycket på vinylskivor. Mina tre största intressen är musik, datorer och basket.
Jag jobbar gärna mycket med Inter/Intranet, ’Interaktiva Media’ och prepress.
Just nu håller jag på att lära mig C++ för att sedan kunna lära mig Java.
Målet är att om ca tio år öppna eget på Gotland.
 
Jag mindes faktiskt inte att jag redan då, efter två år i Stockholm, hade en plan på att flytta hem efter 10 år. Jag höll tidsplanen någorlunda, flyttade nog två år för tidigt. Eget företag registrerade jag 2005 men det var och är enbart för lite sidoverksamhet.
Något annat som slår mig, 13 år senare, att vissa saker inte förändras. Musik, datorer och internet är fortfarande tre stora intressen.
Men C++ och Java, det lärde jag mig aldrig.
Tillägg: Måste slänga upp några bilder i alla fall…

Mitt första jobb. 1996-1998. Graphic Xpress hette det och låg i glashuset som huserar PUB.

Hittade en topp 5-lista från samma tid. Jag minns nu att jag gjorde topp 5-listor som jag uppdaterade regelbundet, alla såg i princip olika ut när det gäller den grafiska designen. Den här var dock riktigt snygg!

Det här kan vara den snyggaste illustrationen jag någonsin gjort. Hoppas på att hitta den som EPS eller åtminstone högupplöst. Också från 97-98 någon gång.