Tillbaka från förkylningen

Jag borde kanske inte skrivit detta. Men idag kom jag i alla fall ut på en runda. Inga förkylningssymptom. Så jag hoppas verkligen inte att det blir något bakslag, för det orkar jag verkligen inte med.

Hade planerat att springa med Rickard och Lena imorse 0730, 15 km + 3+3 km transport, men eftersom någon idiot valde att skicka en sten genom vår fönsterruta inatt fick jag skjuta på löprundan.

Men på eftermiddagen gav jag mig ut, riktning norrut. Kändes rätt ok allting, och ibland tog jag till och med i lite och sträckte ut steget ordentligt. Insåg att jag hade rätt kraftig medvind.

Vände vid Brissunds fiskeläger, fyllde på vattenflaskan vid Pigges hus (tack Pigge) och försökte sedan hålla rätt bra tempo hela vägen hem. Låtsades att det var sista 12 km på GUM som skulle springas i motviden.

Men det kändes oerhört bra, förutom att benen faktiskt blev rejält trötta och slitna och att jag till och med hade lite krampkänning sista biten när jag nästan var hemma. Konstigt. Ett tecken på att jag inte är så tränad kanske.

Det blev totalt 25,8 kilometer och det känns i benen men det är så skönt att jag är igång igen. Jag hoppas kunna dra 50-60 km per vecka nu i december, i snitt. Det kommer att bli tufft, men det borde gå. Plus 1-2 gympass tidiga morgnar. Men jag ska nog öka mängden sakta, dumt att bli skadad.