Jag ska åka till #SXSW

20140221-201918.jpg

Jag vågar fortfarande knappt tro att det är sant. Så fort jag fick klartecken från min chef att söka, skickade jag in en ansökan om att få åka med till konferensen SXSW i Austin, Texas.

Och i onsdags fick jag samtalet från Riksutställningar som berättade att de hade valt just mig. De har ett uppdrag att spana och dela och istället för att åka själva på allting så tar de med representanter för sektorn på en del resor.

Så den 5 mars åker vi, och landar i Texas dagen efter. Det blir fem hela dagar på SXSW Interactive.

Mitt uppdrag blir att spana och dela. Jag tror att urval och begränsning blir nyckelord i berättandet eftersom programmet känns som ett Almedalen i kubik.

Men spontant så tror jag att jag kommer att komma hem med inspiration, lärdomar och insikter så att det räcker minst ett år framöver.

Nu ska jag bara lista ut hur jag ska nästla mig in på förhandsvisningen av Veronica Mars som är en programpunkt på SXSW Film som pågår samtidigt.

3 comments
  1. Ja, det kan jag lova dig. Jag kom hem från NAMM med ett helt nytt och fräscht självförtroende och en hel hoper nya idéer!

    Grattis!

  2. […] i år och jag har längtat efter att få testa recepten. Boken var även en inspiration inför resan till Austin, Texas och gjorde att jag var påläst inför besöket hos Blacks BBQ i […]

  3. […] årets resa var givetvis den till SXSW i Austin, Texas. Vilken resa. Såg så mycket, upplevde så mycket, lärde mig så mycket. Så god mat, så god […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *