Munkkällaren 4 augusti 2012

Igår spelade jag på Munkkällaren igen. Efter två riktigt kassa kvällar var det skönt att avsluta sommaren med ett kanon-gig. Massor av folk och fullt ställ på dansgolvet. Massor av brudar som gnällde på musiken. Man blir aldrig av med dom.

Jag tror att jag gör en SHM och pensionerar det här med den kommersiella housen ett tag. Det är kul att spela när det är bra drag men det tär också på själen att spela musik man inte älskar. Det tar dessutom en massa energi och tid från den musik jag hellre lyssnar på, och spelar.

Så nu blir det en paus, igen, från Munkkällaren och den här gången kan det bli en lång paus. Jag passar samtidigt på att pensionera min gamla bärbara dator. Det får bli en reservdator men ‘it has served me well’.

Del två, det vill säga sista timmen, kommer att laddas upp senare.

Inspector Norse

Höjdpunkten igår var nog ändå att när jag spelade Todd Terje – Inspector Norse i början av kvällen så började jag dansa precis som killen i videon. När jag sedan tittar ner på dansgolvet så står det en ensam kille där, och dansar exakt likadant. Kolla in videon längre ner i inlägget.

Förresten testade jag en ny sak igår. Traktors senaste uppdatering gör att man nu på ett riktigt bra sätt kan styra datorn med CD-spelarna. Fungerade hur bra som helst, utom en liten fadäs med pitchen. Men den är inte med på inspelningen som tur är.

Jag avslutade kvällen med att spela en gammal Ibiza-favorit. Vet inte om det gick hem riktigt, inte lika hårt och anpassat som dagens musik.

Här är videon med Todd Terje:

 

Foto: Patrick Westerlund (Instagram)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *