Yuc, Stockholm

Jag hade ju helt glömt att recensera Yuc, den nya texmex-restaurangen vid Odenplan.

Man beställer tacos i olika former, varje rätt består av två tacos för ca 75 kr. Fyra tacos och du är proppmätt. Vi testade det mesta på menyn och vad jag kan minnas var allt vansinnigt gott. Massor av smaker i varenda tugga och stor variation på rätterna.

Det är lite crossover-känsla, med inslag från till exempel koreanska köket och så vidare, men det gör ingenting.

Lokalen var rätt stökig och trevlig och personalen var bra och snabb. Barpersonalen var så snabba att servitriserna inte riktigt hängde med. Dock fick vi vänta lite på maten men det berodde helt klart på att det var överfullt och att alla kom ungefär samtidigt.

Ölutbudet var lite standardaktigt men helt ok.

Det enda som störde var att man inte fick en egen tallrik. Vi var fyra i sällskapet och vi beställde massor av olika rätter. De enda tallrikarna vi fick var de som kom in med maten på, så det blev lite väl slabbigt på bordet kan jag tycka. Borde inte vara så konstigt att ställa in fyra tallrikar.

Jag rekommenderar varmt Yuc. Ovanligt att få så mycket och många smaker till så facila priser.

2 svar på ”Yuc, Stockholm”

  1. Vi fick också vänta länge på bord, trots att det inte var fullproppat. Sen fick vi vänta länge på att beställa och sen på att betala.. Detta kunde ju vägts upp av riktigt bra mat men var tyvärr inte så imponerad. Helt okej dock och trevlig lokal och musik. Men kommer nog inte gå tillbaka

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.