Idag blev det sliders

2015-04-05 09.43.32-22015-04-05 18.35.372015-04-05 17.41.52-1

Dagens mat:

Frukost: Egg Benedicte. Gjorde helt vanliga scones, stekte lite alspånsrökt lyxbacon, pocherade några ägg och hällde på vanlig köpe-hollandaise. Fantastiskt gott!

Middag: Sliders med cole slaw, bbq-sås, cheddar och picklad rödlök. Bakade cemitas-bröd och malde högrev. Testade att göra som Adam från Amarillo tipsade om i senaste Horisont, att rulla in nötfärsen i plastfolie för att inte man ska hantera den med händerna för länge. Blev ganska bra faktiskt. Däremot fick de nog för mycket grilltid, de blev lite torra tyvärr.

Brödet blir också alldeles för kompakt, så nu startar jakten på det perfekta hamburgerbrödet. Jag vill ha det så där mjukt, hållbart och gott som på Flippin Burgers. Cemitas-brödet är dock helt perfekt till pulled pork, eller bbq-rester.

När jag gör cole slaw så brukar jag fuska lite, och har helt enkelt bara i majonnäs, äppelcidervinäger, dijon-senap och stark grov senap. Salt och peppar. Vitkål, rödkål, morötter. Tycker det blir väldigt gott. Ha inte för mycket av gojset bara.