En loppis på Tictail

Det här med #crop100 har gått extremt dåligt för mig. Men nu i helgen tänkte jag att det äntligen var dags att kränga iväg lite saker.

Jag har länge funderat på att lägga upp allt på en egen Tictail-shop istället för att lägga ut grej för grej på Blocket. Så nu har jag gjort det.

Screenshot 2013-10-12 14.35.24

Det är ett test och jag har inte hunnit lägga ner någon tid på att göra den snygg. Finns säkert inställningar jag har missat och villkorstexter och annat behöver ändras också.

Däremot har jag hunnit få ut en del prylar.

Fördelen med Tictail är bland annat att jag har full koll på text och bilder och att det kan fungera som en lista med saker man har till salu. Har länge funderat på det förresten, en enkel lista med allt man vill sälja, som kan matchas mot andras listor på sådant de vill köpa.

Nackdelen kan ju vara spridningen. På Blocket och Tradera söker väldigt många, men en Tictail bygger på att man sprider själv. Det återstår också att se hur bra SEO Tictail har, om min butik, eller mina varor, kommer att dyka upp i Google-sökningar. Gör dom det, då är det ju alldeles lysande.