Nyårslöften inför 2013

Det är tradition det här. Att lova en massa saker, och sedan nästan lyckas hålla dom.

En snabb recap från 2012. Jag avgav två typer av löften. Några var lite mer abstrakta, dvs svåra att mäta. De andra var mer mätbara.

De mätbara

Vikten. Var typ två kg från målet som bäst, men är nu tillbaka på samma vikt som för ett år sedan. Så samma mål som förut alltså, att nå 74 kg.

Löpningen. Ja, det blev bra periodvis. Gjorde ju en mil på ca 43-44 minuter, så det är ju godkänt. Men nu är det på allvar. Göteborgsvarvet ska springas på 1.40. Dessutom ska jag få in 10 000kr på detta till Barncancerfonden.

Fokus. Ja, det var inga problem. Jobbet tog allt fokus januari till oktober, sedan har det varit lite svårare. Man kan säga att detta är ett projekt som nu övergår i förvaltning.

Webbprojekt. Utvecklade i princip bara en webb och det var Riksantikvarieämbetets. Vet fortfarande inte hur jag ska göra i år, men det lutar åt att dra ner på fladder och satsa på sånt som kan tänkas dra in pengar.

Musik. Under 2011 tröttnade jag på att spela kass musik och 2012 det blev bara ett par sommarspelningar på Munkkällaren. Några var katastrof, några var riktigt bra. Men annars blev det mer ordning på torpet. Nu tänker jag fokusera ännu mer på exakt den musik jag älskar mest. Mer roliga spelningar.

Ska satsa lite på Fredagsmixen och musikbloggandet också.

Mat och dryck. Fortfarande svårt att hinna med att laga mat och att sedan få njuta av den. Har däremot testat oerhört många sorters öl, och ska nu börja laborera med att göra egen. Ska nog satsa på att göra fantastiska burgare också.

De abstrakta målen

Mer techno och deep house. Jadå, så blev det. Se ovan. Det är det jag kommer att fortsätta att satsa på.

Mer foto och video. Inte riktigt så mycket som jag hade hoppats på, men mer foto blev det nog. I år är jag ju med i 365 foton, så det kommer med automatik att påverka detta.

Mer produktion, mindre konsumtion. Ja, jag tycker nog det. Det här får väl också övergå i förvaltning. Mer skapande av grejer, mindre konsumtion av andras grejer.

Nya mål för 2013

Jag vill åka till Bestival, på Isle of Wight.

Jag vill ha trädgården i ordning.

Jag vill komma igång med renovering av några rum i huset.

Ett svar på ”Nyårslöften inför 2013”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.