Den mest intensiva träningsveckan på länge

I lördags sprang jag 6 km i makligt tempo runt Vinterviken och Trekanten i Stockholm. Har förstått senare att det nog var närmare 7 km och inte så dåligt tempo som jag trodde då. iPod Nano är inte så exakt har jag märkt. Trött var jag i alla fall.

I måndags joggade jag 2 km bort till spåret på P18, sedan sprang jag 5 km så fort jag nästan kunde. 22.11 blev sluttiden. Vilket är väldigt snabbt för mig och fick mig att omvärdera målet på under 22 minuter till Blodomloppet.

Tisdagens innebandyträning med jobbet försvann på grund av personalmöte. Det var nog tur.

I onsdags spelade jag basket i 90 minuter. Det var mycket tid som var stilla eftersom vi var så många, men väl på plan var det högt tempo.

I torsdags sprang jag Ladingsränne, 5 km på 21.50. Stum i benen men ändå rekordtid för tävling.

I fredags (igår alltså) var det innebandyturnering. Statskampen. Vi spelade 12-minutersmatcher mot Högskolan, Swedavia, CSN och Pensionsmyndigheten. Vi är inte så bra, men jag lyckades i alla trycka in ett mål i sista matchen. Inte min sport direkt, innebandy. Benhinnorna tog stryk.

Så idag är jag rejält sliten i benen och det blir nog träningsfritt idag och kanske en extremt lugn joggingtur imorgon. En annan effekt är att träningskläderna tar slut.

Men det känns bra. Jag är inte så trött. Tvärtom kanske man blir piggare i huvudet och det är nog en förutsättning för att juni månad ska orkas med på jobbet.

Bilden är lånad från Gösta Lyttkens privata film från loppet och visar hur jag lyckas skaffa mig en liten lucka till Hans Lyttkens. Vi sprang sedan in sida vid sida. Fast jag tror att jag vann med en centimeter. Inte för att det spelar någon roll.