Dags att bli frilansande konsult på Gotland igen

jmwspinn2013

Sedan i mars har jag jobbat som webbstrateg på JMW, en PR- och kommunikationsbyrå i Stockholm. Det har varit fantastiskt roligt och utmanande och jag har lärt mig massor. Hur mycket som helst. Om branschen, hur det är att jobba med stora multinationella företag och med ideella organisationer, hur det är att vara kundansvarig och projektledare.

Men det har också varit otroligt jobbigt att vara borta från familjen och livet på Gotland. Själva resandet har gått rätt bra, även om det såklart drar energi men att inte kunna vara med på skolmöten, basketträningar och simskolor har inte alls känts bra. Att inte få träffa barnen varje dag. Att veta att Sara fått dra hela lasset med familjelogistiken själv.

Livet har helt enkelt varit satt på paus, och det fungerar inte i längden. Det mår i alla fall inte jag så bra av.

Många funderingar och samtal med en tillmötesgående och förstående chef senare, så fattade jag ett beslut.
Nästa vecka (25-29 november) blir sista veckan som jag sitter på JMW och jobbar. Jag kommer att gå tillbaka och bli frilansande konsult igen, men jag kommer fortfarande att vara en del av JMW eftersom jag blir kvar i en del projekt.

Fler uppdrag

Det innebär också att jag har möjlighet att ta in andra uppdrag.

Typ av uppdrag? Allt från att koda enklare WordPress-sajter till att skriva strategi- och policydokument för sociala medier och webbnärvaro. Förstudier, effektkartläggningar och kravspecifikationer för större och mindre webbplatser. Kommunikationsstöd. Artiklar, intervjuer och reportage. Kvalitetssäkring av de digitala delarna av små och stora projekt. Föreläsningar och utbildningar.

Jag kommer att uppdatera discolowenhamn.se med lite mer detaljerade beskrivningar av vad jag kan hjälpa till med.

Det har inte varit ett lätt beslut. Det är ett underbart gäng som jobbar på JMW. Det finns massor av kreativitet, kärlek, omtanke och energi på det stället. Men familjen går först, och därför känns det skönt att ha tagit beslutet.

Bilden är från i torsdags, innan vi åkte till Spinn-galan. Bra gäng som sagt!

Ett svar på ”Dags att bli frilansande konsult på Gotland igen”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.