18-22 mars 2013 #blogg100

Ibland får man sammanfatta veckan i en bloggpost, bara för att ha kvar den när man ska sammanfatta året.

Det hände ju en del grejer i slutet på förra veckan som påverkade den här veckan en del. 

Söndag

Lugn hemmadag men på eftermiddagen var det dags att röra sig mot hamnen och sätta sig på båten mot Nynäshamn och Stockholm. Min favoritplats var upptagen så jag valde en annan som jag trodde var bra. Men det var den inte. Ingen ström, inget brickbord och en film jag nyligen sett. Så jag spelade in en fredagsmix istället. 

Jag fick sova hos Patrick och Genevieve och det var väldigt trevligt att träffa dom igen. Går lite för långt att mellan gångerna.

Måndag

887867_10151311123226394_333816021_o

Var hos kund hela förmiddagen och på eftermiddagen blev det första tiden på nya kontoret. På kvällen var det hem med båten igen, det blev faktiskt en del Star Wars: Clone Wars. Sista avsnitten i sista (?) säsongen. Var faktiskt lite tagen efter slutscenen eftersom jag inte alls var beredd på vad som skulle hända. Det är tydligen rätt osäkert om det blir en sjätte säsong som förklarar vad som egentligen händer med Ashoka Tano.

Tisdag

Intensiv dag som började med att batteriet var dött på bilen, så det blev promenad till dagis. Sedan var det möten och telefonsamtal för att avsluta en hel del frilansuppdrag. Jag hann även med en hel del jobb.

På kvällen var det dags för en föreläsning. En timme teori, fika och sedan praktik. Som vanligt inspirerande och roligt och jag hoppas att de som lyssnade på mig fick med sig inspiration och något matnyttigt.

Onsdag

06.40-flighten till Arlanda. Men som vanligt är resan som ett socialt nätverkande. Man träffar en massa bekanta och man hinner avhandla ganska mycket. Sedan var det tydligen snökaos i Stockholm. Så bussen tog riktigt lång tid men jag hann i alla fall fram i tid.

Workshop med kund hela dagen. Ett par timmar på kontoret efter det och sedan hem till Danne och Sofia där jag bodde onsdag-fredag. Sofia var i Malmö så Danne och jag gick till Flippin Burger. Gott, prisvärt och trevligt. Men köa i timmar? Nja. Bättre att gå dit sent som vi gjorde.

Torsdag

Jobb, jobb, jobb. Till klockan 2030 på kvällen.

Det är tur att jobbet fyller på med energi också, den kommer både från kunderna och medarbetarna.

Fredag

Tog förmiddagsbåten hem. Rätt behagligt faktiskt. Köpte internet@sea för första gången. 70kr för lite halvruttet nät, som dessutom är spärrat för video och liknande.

Men, det är verkligen tre och en halv timme man kan jobba ostört. Man hinner väldigt mycket och det är lugnt och skönt. Ingen som stör, i alla fall inte när man har lurarna på.

Skönt att komma hem och hänga med familjen och busa med barnen.