Lite restaurangnyheter från Gotland

honestburger

Flippin & Cramby

Är det i sommar vi kommer att få en liten food truck-explosion på Gotland? Knappast troligt, men lite skoj ska det nog bli. För Orlandos Jamaican kommer tillbaka och den här gången har de med sig gäster. Vecka 28 kommer de att gästas av Flippin Burger som även lovat ta med sig sliders-trucken till Gotland. Vecka 30 gästas de av Jonas Cramby, det ser vi verkligen fram emot. De kommer att stå i Fårösund.

Mexican

Väldigt länge fanns det ett taco-hus på Adelsgatan och nachostallrik har det ju funnits på flera ställen. Men det har varit Santa Maria-tacos. Men det har nog inte funnits någon mexikansk restaurang vad jag kan minnas.

Men nu öppnar det en i Gothem! Gothems cantina y casitas.

Burgers

I Wisby Delis gamla lokaler blev det nya sushi-stället så kortvarigt att jag inte hann dit. Men nu ska det bli öl och burgare där. Jag applåderar konceptet med amerikanska burgare och craft beer men namnet kanske inte var det bästa: Brooklyn burger and beer.

Förresten, Amarillo har en ny slider på menyn. Har ej testat, men ryktena säger att den är lika bra som man förväntar sig.

Även Borgens bistro sägs ha nya hamburgare på gång. Återstår att testa.

Jag får återkomma med recensioner när det närmar sig!

3 svar på ”Lite restaurangnyheter från Gotland”

  1. Kitchen &Table kommer köra Burger weekend i påsk. Kan vara nåt för dig.

  2. Det står i GT-GA om 25 st CB-Kalkstain-Jamaica mobila foodtrucks, men den egna gutefoods-truckenvagnen jagade man bort för att den passade inte in världsarvet. Stolleön Gotland!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.