Disco Löwenhamn

Disco Löwenhamn är namnet på min enskilda firma. I den så erbjuder jag bland annat följande tjänster:

  • WordPress. Från konsultation när det gäller att beställa stora webbplatser till utveckling av enklare sajter.
  • Utbildningar och föreläsningar inom webbstrategi, webbnärvaro, sociala medier, SEO och liknande. Allt från övergripande och inspirerande till det konkreta.
  • DJ-spelningar. Mingel, klubbigare dansgolv och liknande.
  • Skrivande. Artiklar, intervjuer och liknande.

Kontakta mig på henrik@lowenhamn.se, 070-756 10 86 eller @lowenhamn.

Har designat och kodat webbplatser som flyttatillgotland.se, hack4europe.se och ett flertal egna WordPress-installationer.

Har tidigare bland annat jobbat på JMW Kommunikation som webbstrateg och på Riksantikvarieämbetet som webbkommunikatör, Gotlands turistförening, Gotland Just Nu och även frilansat åt Gotlands Media. Skriver åt HNGR.se.

CV och mer information om mig finns på LinkedIn.

Föreläsningar och utbildningar har hållits på/för Confex, ALMI, Gotlands Tidningar, Richard Steffens-gymnasiet, Länsmuseet Gävleborg, WordCamp Sthlm, Trygghetsrådet Gotland, Centerpartiet Gotland, Gotlands Idrottsförbund, Region Gotland, Rotary med flera.

Har spelat på restauranger som Grill och Kungsholmen, klubbar som Grodan Cocktail Club och Monday Bar, nattklubbar i Visby som Hamnplan 5 och Munkkällaren, barer som Surfers, Vinäger och Trädgårn. Har spelat på TEDxAlmedalen, Internetdagarna och SSWC.

Har F-skattsedel, tar även VISA och MasterCard via iZettle.

Foto: Kristina Alexanderson (CC BY)

Ett svar på ”Disco Löwenhamn”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.