Ok då, jag är väl med. #blogg100

Först tänkte jag vara med. Sedan tänkte jag, nej, jag har ju min Spotify-lista som jag ska lägga till en låt varje dag i. Plus det här att jag ska lägga upp typ sju bilder i veckan.

Men sedan sa Netflix att de sponsrar!

Skämt åsido.

Jag började fundera. Det är klart att jag ska vara med. Om jag sköter mig med fotograferandet har jag ju mycket vunnet där, resten ska jag nog kunna fylla ut med tankar, musiktips, träningsuppdateringar och allmänt raljerande.

Det enda som kan krångla till det är att jag är mitt i en flytt av hela den här bloggen, till ett nytt webbhotell. Över 1400 inlägg. Flytten är gjord, den ska bara testköras och domänen ska pekas om. Men jag hoppas jag får dispens om vissa inlägg hamnar på en annan adress ett litet tag.

Så det här är första inlägget. Någonstans i början på maj är det klart. Lagom till Göteborgsvarvet.

Mannen bakom det hela är Fredrik Wass, han har satt upp lite grundregler.

2 comments
  1. […] här var andra inlägget i det som kallas Blogg100. Idag blev det långt och svamligt, men så blir det när man sitter på en båt och har gott om […]

  2. […] inser också när jag skriver det här att det här ligger i min natur. Under detta #blogg100 ska jag skriva om mina första eskapader i detta med sociala medier. Vi snackar 1999, London, […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *